Over Mij

In 2010 rondde ik mijn studie Fine Arts aan de kunstacademie in Arnhem af. Parallel daaraan volgde ik een deeltijdstudie Kunstgeschiedenis aan de UvA en liep ik een managementstage van 7 maanden bij Studio Erwin Olaf. Om me nog verder te ontwikkelen op creatief vlak heb ik in 2011 nog een jaar de master Fine Arts aan het Sandberg Instituut gedaan.

De afgelopen jaren heb ik mezelf verder verrijkt met marketingkennis door daarin verschillende deeltijd-opleidingen (NIMA A, NIMA B, Online Marketing) te volgen. Hierdoor kan ik fotografie nog beter in een totaalconcept plaatsen, waardoor het optimaal in de complete marketingcampagne of -strategie van de klant past.

Ik fotografeer veel in opdracht. Zowel foto’s voor websites van verschillende merken als portretten voor publicaties en groepsportretten. Mijn favoriete opdrachten zijn opdrachten waarbij ik al bij de conceptvorming betrokken word en waaraan ik mijn eigen creatieve draai kan geven. De meeste voldoening haal ik uit het zien van het eindresultaat, en om dat in gebruik te zien in een campagne.

Als u op zoek bent naar een creatieve fotograaf die graag met u meedenkt over het concept maak ik graag kennis met u!